Mediakortti

Lataa Klassikot-mediakortti tästä linkistä (1.2 MB PDF)

Lehtiesittely

Klassikot on aikakauslehti, joka sisältää juttuja 1950-1980-lukujen autoista ja entisöintiprojekteista, tapahtumareportaaseja, ohjeita ja vinkkejä oman auton kunnostamiseen sekä saman aikakauden klassikkomoottoripyöriä ja mopoja. Mukana on myös kattava autojen sekä osien osto- ja myyntipalsta.

Lehdessä esiteltävät autot eivät välttämättä ole harvinaisia ”näyttelyvoittajia”, vaan autoja, joilla on kiinnostava tarina ja jotka ovat oman aikakautensa klassikkoja. Lähes kaikki esiteltävät autot ovat olleet tai ovat suuren yleisön saavutettavissa.

Toimituskuntamme koostuu autoharrastajista, joilla on tahto ja kyky tehdä mielenkiintoista lehteä suomalaiselle autoharrastajalle. Toimituskunnalla on yli neljänsadan julkaistun lehden kokemus.

Lukijamme käyttävät erittäin paljon rahaa harrastukseensa ja autoiluun yleisesti, joten osta yrityksesi edullisesti harrastajien mieliin ja lompakoihin!

Kustantaja

Viipalemediat Oy on vakavarainen suomalaisomistuksessa oleva yritys. Muita yhtiön lehtiä ovat  Amerikan Rauta, Tuning.fi, Raskas Kalusto, Vanhat Koneet, Koneurakointi sekä Isot Koneet.

Suomalaista osaamista, Made In FinlandKlassikot-lehden kotimaisuusaste on Avainlipun arvoinen. Lisäksi lehden paperi sekä tuotantoprosessi ovat sertifioidusti ympäristöystävällisiä.

Tavoitteet

Vuoden 2014 lopussa levikkimme oli 17.000 kpl. Tavoitteenamme on vuoden 2015 aikana kasvattaa tilaus- ja irtonumerolevikki 20.000 kappaleeseen.